Reparasjon av Hvitevarer i Stavanger

Reparasjon av vaskemaskin, oppvaskmaskin eller andre hvitevarer? Vi hjelper deg!

Skjemaet tar 30 sekunder å fylle ut. Vi anbefaler å legge ved bilder.

Din kommunikasjon med oss - Steg for steg

Forespørsel

Del dine behov og tanker med oss gjennom skjemaet på toppen av siden eller ved å ringe oss.

Personlig Tilbud

Vi analyserer dine behov og kommer tilbake til deg med et tilpasset tilbud, eventuelt en forespørsel om å få komme på befaring.

Utførelse

Vi garanterer at arbeidet blir utført med presisjon, effektivitet og til avtalt tid.

Reparasjon av Hvitevarer i Stavanger

Hos Rørlegger Stavanger er vi ikke bare VVS eksperter vi har også perfeksjonert alt våre kunder ser etter i hvitevarereparasjoner – hastighet, pålitelighet og rimelighet. Når du trenger nødreparasjoner, går vi langt for å imøtekomme deg, og tilbyr service neste dag eller til og med samme dag for våre kunder. Vi jobber med din timeplan, uansett hva du trenger og når du trenger det.

Hos Rørlegger Stavanger er vi stolte av vårt ekspertteam, fra våre vennlige kundeserviceagenter til våre håndverkere. Våre serviceteknikere er dedikerte til sitt håndverk og har noen av bransjens mest omfattende opplæringer. De er sertifiserte eksperter i alt som har med hvitevarer å gjøre, uansett merke og modell på enheten din. Her er et blikk på noen av de større merkene vi jobber med:

 • Sears 
 • Samsung
 • LG
 • GE
 • Maytag
 • Kenmore
 • Whirlpool
 • Og Mer!

Reprasjon av hvitevarer i Stavanger

Hvilke Typer Hvitevarer Kan vi Reparere i Stavanger?

Hos Rørlegger Stavanger vet vi akkurat hvor mye dine hvitevarer betyr for deg. De er et av de viktigste elementene i hjemmet ditt, holder maten kald og klærne rene. Derfor trenger du eksepsjonelle resultater du kan stole på. Når vi kommer ut til boligen din, tilbyr vi ikke bare midlertidige løsninger for enhetene dine; vi gir langsiktige løsninger som øker kvaliteten og varigheten på kjøkken- og vaskeromsapparatene dine. Uansett merke og modell på hvitevaren ditt, vil vi sørge for at det fungerer som det skal.

Vårt team tilbyr et fullt spekter av hvitevareservice, uansett hva du trenger. Vi er en av Stavanger sine ledende innenfor reparasjon, vedlikehold og installasjonstjenester for hvitevarer. Vår misjon er å sikre at dine apparater fungerer optimalt i årene som kommer. Her er et blikk på noen av de mange tjenestene vi tilbyr:

 • Reparasjon av kjøleskap i Stavanger
 • Reparasjon av oppvaskmaskin i Stavanger
 • Ovn reparasjon i Stavanger
 • Tørketrommelreparasjon
 • Reparasjon av vaskemaskin i Stavanger
 • Kommersiell & Bolighvitevare Reparasjon

reparasjon av hvitevarer stavanger - vaskemaskin

Vi Utfører Også Reparasjon av Hvitevarer For Bedrifter i Stavanger

Rørlegger Stavanger er en av byens ledere innen reparasjon av bolighvitevarer. Men visste du at vi også jobber med bedrifter? Våre sertifiserte serviceteknikere er eksperter på noen av bransjens viktigste kommersielle hvitevarer , inkludert ovner, fryseskap, industrielle vaskemaskiner og tørketromler. Enten du eier et vaskeri, cateringfirma, restaurant eller leilighetskompleks, er vi her for å holde dine kommersielle apparater i toppform.

Vi tilbyr ulike hvitevare reparasjoner for dine kommersielle apparater, inkludert reparasjon, installasjon og vedlikeholdsarbeid. Ved å investere i våre hvitevare reparasjonstjenester, kan vi ikke bare forlenge levetiden på apparatene dine, men også holde dem gående på sitt beste i mange år fremover. Invester i dine hvitevarer i dag og sett opp en reparasjonsavtale med Rørlegger Stavanger.