Slik fikser du tett do med Zalo

Trenger du rørlegger? Vi dekker hele Norge!

Tett do Zalo

Innholdsfortegnelse

Visste du at du kan bruke oppvaskmiddel til å løse opp en tett do? Hvis du er uten en sugekopp eller ikke har lyst til å bruke en, prøv dette i stedet:

  1. Finn frem Zalo Finn frem en flaske med Zalo.
  2. Hell Zaloen Hell en generøs mengde Zalo i toalettet, omtrent en halv kopp burde være nok. Tanken er at oppvaskmiddelet, som er tyngre enn vannet, vil synke til bunnen og bidra til å løse opp blokkeringen.
  3. Vent og La det Virke La det stå i minst 30 minutter. I løpet av denne tiden vil oppvaskmiddelet trenge inn i og smøre opp blokkeringen.
  4. Kok Opp Vann Etter de 30 minuttene, kok opp litt vann og hell det forsiktig ned i toalettet, pass på at du ikke overfyller bollen.
  5. Skyll Toalettet Kryss fingrene og skyll ned. Dette bør fungere på første forsøk, men ved svært store blokkeringer kan det hende du må gjenta steg 1 til 3.
  6. Alternativ til sugekopp Hvis det fremdeles ikke fungerer, må du kanskje ty til en sugekopp, men det bør være enklere etter å ha brukt oppvaskmiddel. Hvis du ikke har en sugekopp, kan det være på tide å finne en pinne eller bruke en gammel kleshenger for å dytte blokkeringen gjennom.

Hvis det ikke fungerte les: Tett do? 5 Metoder For å Løse Problemet!

Forebyggende Tips For å forhindre fremtidige blokkeringer, vurder å helle litt oppvaskmiddel i toalettet med jevne mellomrom. Dette kan bidra til å holde ting i flyt og forhindre at problemet oppstår igjen. Husk: Forebygging er nøkkelen til å unngå at dette skjer. Noensinne. Igjen.